Asla Yalnız Yürümeyeceksin – Tribün Hikayeleri

asla yalnız yürümeyeceksin kitap kapağı
Futbolun olmazsa olmazı taraftarların kaleminden,anılarından derlenmiş güzel bir kitaptır. 13 taraftar kaleminden derlenen bu kitapta; Karşıyaka, Karabükspor, Bucaspor, Trabzonspor, AdanaDemirSpor, Eskişehirspor, Maltepespor, Beşiktaş, Spartak Moskova, Galatasaray, Fenerbahçe, Bursaspor ve Kızılyıldız tribünlerinden çıkma anılar mevcut.
 
Birbirinden güzel hikayeler barındıran Asla Yalnız Yürümeyeceksin, her taraftarın alıp okuması ve arşivinde saklaması gereken bir kitaptır. Futbol ve tribün adına yeterince az materyal olan ülkemizde bunlara sahip olmak gerekli diye düşünüyoruz.Taraftarın sesini tribünler haricinde yazılı ve basılı materyallerle de duyurmak gerekli.
 
Son olarak 13 güzel tribün hikayesi içerisinde “Herkes var sen yoksun” başlıklı bir Beşiktaş taraftarının yazdığı ve sonunda Zeki Demirkubuz‘a ithaf edilen öyle güzel bir yazı var ki alıp okumanız gerek.
 
Okuyanus yayın evinin yayınladığı Asla Yalnız Yürümeyeceksin – Tribün Hikayeleri ‘ni internetten ya da kitap evlerinden temin edebilirsiniz. Zamanında 14 Liraya almıştım çok değil. Her bir sayfasına değer emin olun.
 
Sopalı Pankart Subculture
 
 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Çerez Bildirimi

Web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz bundan memnun olduğunuzu varsayacağız.