Trendyol Sepetinde Ultras Casual Kombin #3

casual kombin

Ultras Kültürünün vazgeçilmezi Casual kültürü için kombin serilerimizin #3 ile karşınızdayız.

Bu kombin Trendyol sponsorluğuyla size ulaştırılmıştır. Şaka şaka, Trendyol bize nasıl sponsor olsun, biz şirket miyiz? Reklam falan aldığımız yok gençler, sakin, paind den devam.

Oturduğumuz yerden yerli tedarikçilerle tek siteden nasıl Ultras Casual giyime sahip olabiliriz diye bir yazı yazmayı planladım. Trendyol sitesine girdim, mağazaları gezerken baya baya olabileceğini fark ettim. Bu ilk acemilik olsun. Görselde bize yakışmayan bir görsel oldu, biraz idare edeceksiniz.

Ultras Casual Giyimde Mont Şart Değil!

Casual giyimin her türünde mont çok önemlidir. Bu konuda Ultras Casual kombini yaparken sanırım çok zorlanacağız. Üst klasman montların bu tarz sitelere düşmesi imkansız. Bu kombinde Polonya ultralarının çok kullandığı eşofman üstü yağmurluk rüzgarlık arası kapüşonlu malzemelerden birini seçtim. Klasik Adidas Originals çizgilerine sahip düz mavi renk 3 çizgi, kalabalık da çok ilgi çekmeyecek bir model. 199,99 TL’den satışta.

Tişört olarak GAP’ın uzun kollu LS HD isimli lacivert modelini seçtim. Çok özelliği olmayan bir model, 39,99 TL’den satışta.

Pantalon bulmakta baya zorlandım. Ayakkabıyı da Adidas seçmemiş olsaydım, eşofman altı seçip geçecektim. Outlet mağazası içinde Mavi marka bir kot pantalon bulabildim sonunda. Siyah kot pantolon hem yeni trend hem de bu model hareket kabiliyetinizi kısıtlamayan kesimlerden değil. Siyah renk giyimde casual için üretilmiş, tabii ekoseyi saymazsak. Pantalonun fiyatı 59,99 TL.

Adidas Originals Gazelle olmadan asla!

Tabii ki spor ayakkabı seçtim ve bir Ultras Casual itemi olan Adidas Originals ayakkabıların en marjinal olanı benim en sevdiğim model Gazelle OG. O da yağmurlukla aynı renk. Boynerlerde vs. 301 TL’den satılan ürün şu an sitede 189,99 TL.

Gizliliğe önem verenler için güneş gözlüğü olmazsa olmaz. Zaten montumuz çok surat gizlemiyor. No name tamam da No face bu kombinde biraz sıkıntı. Ray Ban RYS 4195 serisi bu retro gözlük 389,99 TL’den satışta. Gözlükçülerde 500 TL’den aşağıya bulunamayan bu gözlüğün mavi kombinimize çok iyi gideceğini düşündüğüm için seçtim, ama düz siyah klasik parlak Ray Ban retro gözlükte çok yakışır.

Gözlük hariç 490 TL tutan kombin, gözlükle beraber 880 TL oluyor. Sanırım gözlükte kötü bir seçim yapmışım.

Ayrıca tribünlerde yer edinmiş 10 adidas efsanesi yazımız için de “Tribünde 10 Adidas Efsanesi” başlıklı yazımıza bakabilirsiniz.

3 thoughts on “Trendyol Sepetinde Ultras Casual Kombin #3”

  1. Kombin gayet başarılı. Ama bizim ülkemizde casual;dar paça nike, nike free, ve fosforlu nikelardan ibaret. Bide sinyal yapmaları yok mu..

  2. Kombin gayet başarılı. Ama bizim ülkemizde casual;dar paça nike, nike free, ve fosforlu nikelardan ibaret. Bide sinyal yapmaları yok mu..

  3. Valla kombin yapma konusunda çok başarılı olduğumu söyleyemeyeceğim. Ama materyal üretmeye çalışıyoruz. Başarılı kelimesi için çok teşekkür ederim. mutlu etmedi desem yalan olur.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Çerez Bildirimi

Web sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz bundan memnun olduğunuzu varsayacağız.